HLRN News Center

Headline News

• Jul 09, 2019 – Action required: HLRN-IV installation schedule (read more ...)

HLRN News Overview

IDPublished Subject
[3446] Nov 08, 2019Data migration Berlin: update re. final phase
[3444] Oct 31, 2019Course announcements
[3434] Oct 16, 2019Bye bye Konrad
[3422] Oct 02, 2019Apply for Computing Time by October 28th, 2019
[3414] Sep 11, 2019New GPU node in Göttingen
[3400] Aug 05, 2019Data migration from Cray storage to the new HLRN-IV storage started
[3394] Jul 29, 2019External target host handling revised, effective August 5.
[3391] Jul 09, 2019Action required: HLRN-IV installation schedule
[3389] Jul 05, 2019Emmy and Lise - Names for the HLRN-IV compute systems revealed

Events / Veranstaltungen

Aktuelle und zukünftige Veranstaltungen

19. - 20. November 2019   Course
Node-Level Performance Engineering
Göttingen
Dozent: Dr.-Ing. Jan Eitzinger, Regionales Rechenzentrum Erlangen (RRZE), FAU Erlangen-Nürnberg
25. - 27. November 2019   Course
Parallelization with MPI and OpenMP
Göttingen
Dozent: Dr. Rolf Rabenseifner (Stuttgart, member of the MPI-2/3/4 forum)

Bitte beachten Sie auch die Ankündigungen von Workshops und Weiterbildungsveranstaltungen beim HLRS in Stuttgart, beim NIC in Jülich und am LRZ in Garching, sowie im HPC-Kalender der Gauß-Allianz.

Vergangene Veranstaltungen sind auf der separaten Veranstaltungsseite Events / Veranstaltungen zu finden.

Publications

Publications of the HLRN Alliance

Projects at HLRN

Press Releases

HLRN in the Media