HLRN News Center

Headline News

• Oct 02, 2019 – Apply for Computing Time by October 28th, 2019 (read more ...)

• Jul 09, 2019 – Action required: HLRN-IV installation schedule (read more ...)

HLRN News Overview

IDPublished Subject
[3434] Oct 16, 2019Bye bye Konrad
[3425] Oct 10, 2019Data migration Berlin: update and reminder
[3422] Oct 02, 2019Apply for Computing Time by October 28th, 2019
[3414] Sep 11, 2019New GPU node in Göttingen
[3400] Aug 05, 2019Data migration from Cray storage to the new HLRN-IV storage started
[3394] Jul 29, 2019External target host handling revised, effective August 5.
[3391] Jul 09, 2019Action required: HLRN-IV installation schedule
[3389] Jul 05, 2019Emmy and Lise - Names for the HLRN-IV compute systems revealed

Events / Veranstaltungen

Aktuelle und zukünftige Veranstaltungen

26. - 30. August 2019   Conference
Euro-Par Conference 2019
Göttingen
Organizers: GWDG - Gesellschaft für wissenschaftliche Datenverarbeitung mbH Göttingen

Bitte beachten Sie auch die Ankündigungen von Workshops und Weiterbildungsveranstaltungen beim HLRS in Stuttgart, beim NIC in Jülich und am LRZ in Garching, sowie im HPC-Kalender der Gauß-Allianz.

Vergangene Veranstaltungen sind auf der separaten Veranstaltungsseite Events / Veranstaltungen zu finden.

Publications

Publications of the HLRN Alliance

Projects at HLRN

Press Releases

HLRN in the Media